All Star ottelu tiistaina 8.8.2017 klo 20

Teksti: Kimmo
Julkaistu 6.8.2017

8.8.1918 alkoi Amiensin taistelu, joka lopulta johti ensimmäisen maailmansodan päättymiseen. Tasan vuosisata miinus yksi vuosi myöhemmin alkaa All Star ottelu, joka päättää vähintään yhtä mielipuolisen Kesäkauden 2017. Finaalissa, kuten jo edellisessä finaalissa kesäkuussa, iskevät yhteen runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Paidat ja hallitseva mestari Liivit. Paidat murskasivat Liivit runkosarjassa voitoin 14-3, mikä asettaa Paidoille ennätysmäisen kovat paineet voittaa finaali. Näiden paineiden alla vain teräshermoisimmat uskaltavat liittyä Paitojen joukkoihin! Uskallatko sinä?

Voimakaksikko Lasse ja Ville

Lasse ja Ville olivat jo edellistä talvikautta hallinnut voimakaksikko. Tällä kesäkaudella he voittivat kaikki pelit, joissa pelasivat samalla puolella! Saakeli, mitä jos Make arpoo ne samalle puolelle?! Kestääkö Lassen hartiat finaalin paineet vai yllättääkö Niklasin nousukunto edellisen finaalimestarin? Voittaako kaiken muun voittanut Ville ensimmäisen mestaruutensa vai jäätyvätkö voittoputkilegendan herkät kädet ratkaisuhetkellä? Voittojen lisäksi he ovat ainoina pelanneet kaikki tämän kauden pelit, joten sitoutuminen pelisysteemiin on näillä herroilla täydellistä.

Markus hakee toista voittoaan

Kertaalleen jo Tapsa cupin voittanut Markus hakee toista voittoaan. Onnistuuko hän tiistaina johdattamaan joukkonsa finaalivoittoon? Tilastojen mukaan ei, koska hänen voittoprosenttinsa on tältä kaudelta vain 25%. Voittaakseen mestaruuden Markukselle ei riitä enää vanha B3-kuvio vaan häneltä odotetaan jotain aivan uutta. Pelikuviota, joka uudistaa koko lajin. Pelikuviota, joka nousee lajissaan samalle tasolle kuin Derek Zoolanderin Magnum tai Chazz Michael Michaelsin Iron Lotus. Pystyykö Markus siihen? Se nähdään tiistaina!

Missä on Kjäll Gretski?

Männävuosien runkopelaaja Kjäll, jolla on edelleen toiseksi eniten osallistumisia tilastointihistorian ajalta, on kadonnut! Jätkä on käynyt vain kerran koko kesäkaudella! Silloinkin hän pelasi vain yhden pelin, mutta onnistui silti telomaan nilkkansa ihan itse. Huhupuheiden mukaan hän vetäytyi pelaamaan golfia jonnekin maaseudun rauhaan eikä hänestä ole mitään kuulunut sen koommin. Onko Kjäll enää edes hengissä? Tuskin.

Kuka ratkaisee?

Ratkaiseeko finaalin taas Tommi, joka on ratkaissut kaikki finaalit, joissa ratkaisija on tilastoitu (eli kerran)? Vai kenties Henkka, joka on tehnyt tälläkin kaudella eniten voittomaaleja? Vai Ville, jolla on vain yksi vähemmän. Vai joko nyt on Otto2:n vuoro? Hänellä on eniten voitettuja otteluita niistä jotka eivät ole tehneet yhtään ratkaisumaalia (pois lukien maalivahdit). Eikö nyt olisi jo Otto2:n vuoro ratkaista peli?

Urheilun hornankattila porisee jo

Viime tiistaina ulkolämpötila oli 19 astetta ja sisälämpötila yleisen arvion mukaan noin 91 astetta. Sääennusteen mukaan läpötila on samaa luokkaa finaalipäivänäkin, joten jos jokin on varmaa, niin ainakin se, että finaalista tulee tukala ja vain vahvimmat selviävät siitä. Ota siis riittävästi juotavaa mukaan eläkä vedä itseäsi ihan piippuun heti pelin alussa.