Make mokena - Katso ja kuuntele uusimmat videot!

Teksti: Kimmo
Julkaistu 10.12.2018

Peli käynnissä.
Kuva: Vääntö oli jälleen hurjaa

Itsenäisyyspäiväviikolla 4.12. rikottiin jälleen pelaajaennätys, kun mukana oli enemmän pelaajia kuin kertaakaan vuoden 2018 aikana, kun paikalle saapui 17 pelaajaa. Pitkästä aikaa mukana olivat myös Aatos, Toivo ja Lauri (siis Lauri3). Maalivahtiosastolla oli jälleen uusi nimi, kun kuntosählylegenda Make puki sählyveskan varusteet ensimmäistä kertaa koskaan. Luonnollisesti toisessa päädyssä torjuntavastuussa oli jälleen Lasse.

Ensimmäinen peli

Illan aikan pelattiin kaksi ottelua samoin kokoonpanoin:

Paidat: Aatos, Antonis, Henkka, Lauri3, Markus, Martti Toivo, Tomi ja Lasse (maalivahti)
Liivit: Antti, Kimmo, Otto, Otto2, Roni, Tapsa, Ville ja Make (maalivahti)

Heti peli alussa kävi selväksi, ettei kyseessä ollut mikään normaali runkosarjan velttoiluottelu vaan vauhtia oli kuin Tapsa Cup finaalissa! Asiaan vaikutti varmasti se, että Aatos, Toivo ja Lauri taistelivat samassa joukkueessa. Nyt Antti, Ville, Markus ja Marttikin saivat pistää parastaan, kun vauhti oli kovaa ja tilanteita tuli jatkuvasti.

Yllättäen tulokasveskari Make pärjäsi maalilla erittäin hyvin. Paidat hyökkäsivät Maken maalille jatkuvasti, kuten alla olevasta videosta käy ilmi.

Video: Make tulikokeessa

Koska Make tuntui pärjäävän maalissa ihan hyvin itsekseen, Liivien puolustusinto suorastaan romahti. Jotkut eivät vaivautuneet tulemaan puolustukseen vaikka seisoivat muutaman metrin päässä! Tämän takia Paidat tuntui olevan jatkuvasti läpiajossa. Make kuitenkin torjui useimmat yritykset. Ottelutauolla eräs Paitojen pelaaja totesikin, että he hukkaavat liikaa tilanteita eikä viimeistely ole sillä tasolla kuin Tapsa Cup runkosarjassa pitäisi olla. Siispä, katso lisää videoita Maken torjunnoista!

Video: Maken tulikoe jakuu

Samaan aikaan toisessa päässä maalipaikat käytettiin tehokkaasti hyväksi. Kun paikalla oli tavallista enemmän pelimiehiä, uskalsi Anttikin tehdä maaleja hyvällä omallatunnolla. Osa niistä oli suorastaa maagisia, kuten alla oeva video osoittaa.

Video: Antti vastaan muut. Arvaa, kuka voitti.

Mutta onnistui Paidatkin maalinteossa aina silloin tällöin. Huippuvireisen tulokkasmaalivahdin ohittamiseen tarvittiin kuitenkin välillä hieman erikoisempia suorituksia. Katso alla olevasta videosta kuinka Aatoksen onistui ohittaa Make.

Video: Aatos maalinteossa

Lopulta Liivit voitti kuitenkin ensimmäisen pelin, kun Otto2 tälläsi loppuluvuiksi 20-17. Ratkaisija ei tullut faneille yllätyksenä, koska Otto2 johtaa kauden voittomalipörssiä. Hänellä on nyt 6 voittomaalia, kun jaetulla toisella sijalla olevilla Makella ja Henkalla on neljä. Otto2 johtaa myös vuoden 2018 voittomaalipörssiä yhdeksällä voittomaalilla. Jaetulla toisella sijalla ovat kuudella maalilla Henkka, Antti ja kaima Otto.

Illan toinen peli oteltiin samoin kokoonpanoin. Tappiosta sisuuntuneena Paidat lähti hakemaan voittoa. Nyt paikkoja ei enää hukattaisi vaan palloa pistettäisiin verkkoon tehokkaasti. Joukkue toimikin hyvin yhteen ja loi hienon kuvion. Monta puolustajaa löydät alla alevasta videosta?

Video: Paitojen kuvio pyörii

Peli jatkui tasaisena loppuuna asti, mutta lopulta Paidat oli parempi lukemin 7-5. Aatos päätti ottelun vuoden ensimmäisellä voittomaalillaan.

Pelit jatkuvat

Pelit jatkuvat normaaliin tapaan huomenna 11.12., jolloin pelataan toiseksi viimeistä kertaa vuonna 2018. Vuoden voittokuninkaan tittelistä käydään kiivasta taistelua loppuun asti. Tällä hetkellä Antonis on voittanut eniten pelejä vuoden 2018 aikana. Hän on voittanut 35 peliä. Toisena tilastossa on Martti, jolla on 33 voittoa. Hän voi siis vielä ohittaa Antoniksen, mutta kolmantena oleva Lasse ei siihen enää pysty, koska hänellä on vain 29 voittoa. Kuinka käy kamppailussa voittokuninkuudesta, kun kumpikaan heistä ei varmasti ole sitä huomannut? Päätyvätkö he samaan joukkueeseen?! Kertooko kukaan heille tästä?!! Jännitysnäytelmä jatkuu huomenna.