Liivit murskavoittoon kesän 2020 All Star ottelussa

Teksti: Kimmo
Julkaistu 21.8.2020
All Star ottelu 2020 käynnissä
Kuva: Liivit hallitsi kentän tapahtumia

Kesäkausi 2020 huipentui kauden finaaliottelussa eli All Star ottelussa tiistaina 11.8. Paitojen ja Liivien iskiessä jälleen yhteen. Pelaajia oli paikalla 15, mikä on enemmän kuin kertaakaan kuluvan kesäkauden aikana. Tapsa Cup finaalissa kesäkuussa oli 18, joten nyt päästiin melkein samaan.

Martti sarjan toiseksi kokenein pelaaja

Video 1: Martti on sarjan toiseksi ahkerin pelaaja. Lasse ja Ville kumartavat kunnioituksesta.

Finaalissa Martista tuli toiseksi ahkerin pelaaja, kun hän meni Gretskin ohi sekä osallistumiskertojen (tiistai eli pelipäivä) määrissä että myös pelattujen pelien määrässä. Gretski siirrettiin farmiin Koronan aiheuttaman tauon aikana eikä paluun uskota tapahtuvan vielä lähiaikoina. Kun Tapsa on pelannut Koronatauon jälkeen vain yhden ottelun, voidaankin kysyä, ollaanko vanhimmista pelaajista hankkiutumassa nyt eroon.

Tilastoa johtava Kimmo on ollut paikalla 204:nä tiistaina, Martti 174:nä ja Kjell 169:nä. Normaalisti kalenterivuoden aikana ahkerimmat ovat paikalla yleensä 30 - 40 kertaa. Menneen vuoden aikana 6 pelaajaa - myös Kimmo - on ollut ahkerammin paikalla kuin Martti, joten ihan heti Martti tuskin menee Kimmon ohi. Pelattujen pelien määrissä tilanne samansuuntainen. Kimmo on nyt pelannut 370 peliä, Martti 317 ja Kjell 316. Nämä luvut kuvaavat siis tehtyjä tilastoja. Jos joskus ei pelejä tilastoitu, ei silloin voi tietää kuka oli paikalla ja paljonko pelejä pelattiin. Jos tämä surettaa, niin tilastoja voi jokainen paikallaolija tehdä.

Suurten asioiden äärellä ollaan siis, kun Gretskin kaltainen lajilegenda on jäämässä tilastoissa muiden jalkoihin. Ennen pelin alkua Martti kommentoi tätä huikeata juhlahetkeä

- Oli kyllä aika väsynyt olo ennen peliä. Meinasin jäädä kokonaan pois, mutta fanien takia oli ihan pakko tulla pelaamaan.

Silloin Martin autokunnan kartanlukijanakin toimiva Otto osallistui keskuteluun ja tokaisi:

- Mä raahasin sen tänne. Ei se ois muuten tullu.

Ja tällänen hunsvottiporukka se menee Gretskin ohi tilastoissa. Kyllä tulee ikävä numeroa 99!

Finaalin draft

Lasse varattiin ensimmaisena.
Kuva: Huipulla on yksinäistä, kun vasta yksi on varattu

Finaalien protokollan mukaan joukkueet muodostettiin draft-tilaisuudessa ennen peliä. Markus oli pudotettu kapteenin pallilta kahden peräkkäisen finaalitappion jälkeen, joten kapteeneina toimivat vanha kehäkettu Antti ja nuari kukko Ville.

Villen tilastot ovat ainutlaatuiset finaalien osalta. Hän oli voittanut 5 edellistä pelaamaansa finaalia ja kaksi niistä kapteenina. Villellä oli nyt mahdollisuus historialliseen tupla-triplaan eli voittaa kolmena peräkkäisena vuotena sekä Tapsa Cup finaalit että myös All Star ottelut! Viime vuosina Markus ja Antti ovat häntä yrittäneet kammeta ylipäällikön jakkaralta mutta tuloksetta.

Antin mertiitit ovat myös vahvat. Hänellä oli finaalivoittoja 6, joista yhdessä hän toimi kapteenina. Siinä missä Ville on selvästi erikoistunut maalintekoon on Antin vahvuus monipuolisuus. Antti on toiminut finaaleissa niin hyökkääjänä, puolustajana kuin myös maalivahtina.

Markuksen oli onnistunut tekemään yhden ottelun mittaisen pelaajasopimuksen Antin kanssa. Sopimus vuodettiin julkisuuteen juuri ennen finaalin alkua, mikä aiheutti pienimuotoisen skandaalin. Ei selvinnyt oliko kyseessä sääntörikkomus vai aivan normaali ja hyväksyttävä käytäntö. Koska tähän sopivia sääntöjä ei juuri ole, ei rike voinut olla ainakaan kovin suuri. Markuksesta povattiinkin finaalin ykkösvarausta.

Jatkossa ensimmäisen varausvuoron saa haastava kapteeni, eli edellisen finaalin kapteenina hävinnyt tai aivan uusi kapteeni, mutta vielä tällä kertaa mentiin toisinpäin. Kesäkuussa Paidat Tapsa Cupin voittoon johdattanut Ville sai varata ensimmäisenä.

Ykkösvaraus: Lasse

Ville varasi ensimmäisenä Lassen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun maalivahti varataan ensimmäisenä. Lassen meriitit ovatkin kovat: hallitseva Tapsa Cup voittaja, hallitseva All Star voittaja, eniten maalivahtina pelannut ja voittanut, torjuntaprosentti 72,2 % ja voittoprosentti 64,7 %. Tämä kausi on ollut Lasselle tavallista lyhyempi mutta yhtä menestyksekäs, kun torjuntaprosentti on ollut 72,1 % ja voittoprosentti maalivahtina täydet 100 %. Kaikki kauden pelit huomioiden Lasse on voittanut aina kun Henkka ei ole ollut samassa joukkueessa ja hävinnyt aina kun Henkka on ollut samassa joukkueessa.

Kakkosvaraus: Martti

Markuksen pelaajasopimuksen paljastumisen jälkeen kaikki olettivat Antin varaavan hänet ensimmäisenä, mutta toisin kävin. Kansa kohahti, kun Antti ottikin ensimmäisenä Martin, joka on sarjan vanha konkari ja Antin luottomies. Martin pelitaidot ovat kaikkien tiedossa ja viime aikoina hän on alkanut myös voittamaan. Talvikausi oli hänellä erittäin vahva ja kesällä hän on tehnyt paljon voittomaaleja, vaikka voittojen kokonaismäärä on ollut talvikautta vähäisempää. Martti on myös hallitseva All Star voittaja viime kesältä.

Kolmosvaraus: Toivo

Seuraavaksi Ville valitsi Toivon, joka nuoresta iästään on yksi sarjan parhaimmista ja tehokkaimmista pelaajista. Nuorukaisessa yhdistyvät nopeus ja taito ovat karvasta kalkkia vastapuolen pelaajille. Aina innokkaana hyökkäyksen kärjessä, mutta juoksee myös tunnollisesti puolustuspäähän. Nuorukainen on usein valittukin aivan ensimmäisenä. Taidot eivät nouse esiin tilastoissa erityisen selvästi, kun voittoprosentti on tasan 50 % niin finaaleissa kuin runkosarjan otteluissakin.

Yksitellen pelaajat jalkautuivat joukkueisiin, mutta Markusta ei vaan varattu. Joko Ville kunnioitti Antin ja Markuksen sopimusta tai sitten hän vain halusi voittaa yksin heidät molemmat. Anttikaan ei Markusta jostain syystä ottanut vaikka tilaisuuksia oli useita. Oliko syynä sopimuksen vuotaminen jukisuuteen, Antin mielen muuttuminen vai halusiko Antti puolestaan voittaa Villen ilman Markusta? Vai oliko mitään sopimusta ylipäätänsä koskaan ollutkaan? Sitä emme saaneet selville. Lopulta Ville Markuksen kuitenkin otti pois kuljeksimasta.

Markus näyttää nyrkkiä
Kuva: Markus esittelee reklamaatiota, jonka hän oli valmistellut Antin sopimusrikkomuksesta

Varaustilaisuuden jatkuessa, veteraanipelaaja Kimmo tokaisi innokkaana vieressä seisoneelle Timolle:

- Mut varattiin Tapsa Cupissa toiseksi viimeisenä, joten tästä on vain yksi suunta.

Väärin! Vihoviimeisenä varatun Kimmon löydettyä paikkansa Liivien joukkueesta oli finaali valmis alkamaan. All Star ottelu 2020 pelattiin seuraavin joukkuein:

Paidat: Antti (C), Make, Make2, Martti, Otto, Timo ja Niklas (MV)

Liivit: Ville (C), Kimmo, Markus, Otto2, Toivo, Tuukka, Ville3 ja Lasse (MV)

Maalivahdit

Maalivahtien osalta kesäkauden tilastot olivat kutkuttavat. Antti, Lasse, Niklas ja Tuukka olivat voittaneet 2 peliä eli eniten pelejä tällä kaudella. Lasse ja Niklas ratkaisisivat jälleen, kuka voittaisi yhden kauden aikana eniten pelejä.

Tilastot olivat vahvasti Lassen puolella, mutta tulevaisuutta nekään eivät tiedä. Kannattaa aina pitää mielessä Tapsa Cup finaali 2019, jolloin Niklas pelasi hyvän ottelun ja voitti Lassen kauden tärkeimmässä ottelussa. Niklaksen tilastot ovat kesän aikana olleet tavallista paremmat, joten yllätys oli jälleen mahdollinen vaikka Lasse olikin ennakkosuosikki.

Video 2: Lasse olemuksesta huokui itsevarmuus, kun Niklas oli vastassa ensimmäistä kertaa All Star ottelussa

Joukkueet tilastoissa

Lyhyen kesäkauden aikana ennen finaalia normaalia tasoaan korkeampi voittoprosentti oli Antilla (voittoprosentti 78 %), Toivolla (67 %), Kimmolla (67 %), Markuksella (63 %), Otto2:lla (60 %), Otolla (56 %), Niklaksella (50 %). Tavallista tasoaan heikommin kausi oli mennyt Martilla, Makella ja Villellä.

Tilastojen valossa Liivit oli valtavan urakan edessä voitettuaan vain yhden kesäkauden yhdeksästä ottelusta. Joukkue olikin tehnyt suuria muutoksia ottamalla kapteenikseen viime vuoden tapaan Villen, joka johdatti joukkueen voittoon historiallisessa trillerissä. Myös Liiveille kaapattu Lasse on totuttu näkemään yleensä Paitojen tolppien välissä.

Toisten tilastojen mukaan Liivien tilanne oli parempi. Kun Antti, Make ja Martti ovat pelanneet yhdessä, he ovat voittaneet 38 % peleistä. Kun Antti, Niklas ja Martti ovat pelanneet yhdessä, he ovat voittaneet vain 36 % peleistä. Esimerkiksi Antti, Niklas ja Markus on ollut tehokkaampi trio, koska he ovat voittaneet jo 52 % samassa joukkueessa pelaamistaan peleistä.

Toisella puolella Ville, Lasse ja Markus ovat voittaneet peräti 76 % samassa joukkueessa pelaamistaan peleistä. Heidän erinomaisuuttaan ei pysty edes draft-jumbo Kimmo tahraamaan, koska Ville, Lasse, Markus ja Kimmo ovat voittaneet 70 % yhdessä pelaamistaan peleistä. Eri yhdistelmiä voi jokainen etsiä lisää tilastoista Joukkueet välilehdeltä kirjoittamalla pelaajien nimiä hakukenttään.

Markus oli silminnähden pettynyt Antin purettua hänen sopimuksensa. Antti varasi kaikki muut Markukset (eli Make ja Make2) mutta Phantom ei kelvannut. Timonkin hän otti. Ilmassa oli samaa katastrofin tuntua kuin Tapsa Cup finaalissa, jossa Ville varasi Timon ja Antin. Hannu ja Tommi olivat nyt poissa, joten Markus oli jätetty taas yksin. Markus tarvitsee luotettavampia liittolaisia tuleviin finaaleihin, koska on ilmiselvää ettei näistä nykyisistä ole mihinkään.

Karvaan pettymyksen jälkeen Markus ei aluksi halunnut liittyä Liivien joukkueeseen, mutta Otto2:n lämminhenkinen tsemppi juuri ennen pelin alkua saa miehen mielen piristymään. Katso video alla.

Video 3: Otto2 tsemppaa Markusta joukkueiden valmistautuessa finaalin alkuun

Finaali käyntiin

Paitojen ykkösketjussa hyökkääjinä aloittivat Antti, Otto ja Timo. Puolustusta hoitivat Martti ja ja Make2. Liivien ykkösketjussa hyökkäyksen kärjessä olivat kaikki joukkueen Villet ja Toivo. Markuksen parina puolustuksessa aloitti Otto2, jolle tämä oli toinen All Star ottelu. Voittoa hänellä ei vielä ollut kuten ei kaimallakaan.

Video 4: Show-meiningin takaamiseksi finaalit aloitetaan keskipisteestä

Toivo voitti aloituksen ja pallo lensi Liivien päätyyn, josta Markus säntäsi hakemaan sitä Antin loikkiessa perään. Markus siirsi pallon joukkuetoverilleen keskikentälle, mutta Antti ei palannut omaan päätyyn joukkueensa avuksi vaan jatkoi kulmaan Markusta taklaamaan. Oli selvää, että näiden kahden välillä oli ylimääräinen matsi menossa ja molemmat olivat siinä mukana.

Liivit aloitti maalitehtailun kapteeni Villen johdolla ja ensimmäinen erä oli muutenkin joukkueen vahvaa esitystä. Liivit teki ensimmäisessä erässä useitakin maaleja ja Lasse oli hirmuiskussa maalilla. Lassella oli yhdessä vaiheessa jo 16 torjuntaa ja vain yksi oli painunut verkon perukoille. Liivit pelasi tunnollisesti myös puolustuksessa, mutta Paidat sai kuitenkin paljon laukausia maalille asti. Paitoja ei voida moittia yrityksen puutteesta, mutta johonkin ne tehot vain jäivät.

Ensimmäinen erä päättyi Liivien selvässä johdossa. Erän jälkeen studiossa keskusteltiin ensimmäisestä maalista ja kuinka vaikeassa tilanteessa Paidat siinä oli. Suureksi venähtänyt maaliero toi studion väen mielestä myös omat haasteensa tuleviin eriin.

Video 5: Ensimmäisellä erätauolla studiossa keskusteltiin avausmaalista

2. erä: Liivit kasvattaa maalieroa

Toiseen erään lähdettäessä Paidat haki vimmatusti kavennusta. Hienoja suorituksia ja maaleja nähtiin molemmissa päissä, mutta Liivit kasvatti kuitenkin johtoaan. Finaalijoukkueiden pelaajat eivät usein pelaa kauden aikana paljon yhdessä, joten aina ei olla ihan samalla aaltopituudella. Tätä kompensoidaan yleensä juoksemisella.

Sarjan konkareihin kuuluva Otto on vuosien varrella parantenut otteitaan Martin opastuksella. Mies on profiloitunut erityisesti hyökkääjänä, mutta jostain syystä hänen maalipaikkojaan ei vain ole ikuistunut videomateriaalille. Oton bravuureihin kuuluu maalin edustalla kaartelu ja sitten yllättävä vippaus maaliin trafiikin ohi. Finaalissa nähtiin, että Otolla on enemmän temppuja varastossaan. Alla olevalla videolla on Oton suoritus, ja siitä selviää mihin mies on ehkä suuntaamassa tulevaisuudessa.

Video 6: Otto pääsi läpiajoon ja juilasi vastustajan puolustajia.

Ei onnistunut Otto tällä kertaa. Toinen erä päättyi lopulta Liivien johtaessa maalein 15 - 6. Myös Paitojen Makella oli hyvä paikka kaventaa peli, mutta veteraanipelaaja ei saanut sisään. Erätauolla studion väki ruoti tilannetta. Katso video analyysistä.

Video 7: Studio analysoi Maken huippupaikkaa

Erätauon jälkeen Paitojen kapteenilta Antilta kysyttiin aiottiinko Make vaihtaa Nurmiseen kesken pelin. Ilmeisesti hän oli sitä jo tauon aikana päässyt pohtimaan, koska vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä.

- Make on joukkueen luottopelaaja ja yksi johtohahmoista. Ei se missaa kahta tuollaista paikka yhdessä pelissä. Eikä meillä ole aikomusta vaihtaa. Jos Nurminen on halukas pelaamaan, niin seuraava mahdollisuus on sitten Tapsa Cup finaalissa ensi kesänä. Jos saa riitävästi runkosarjan pelejä alle.

3. erä: Paidat hakee ihmettä

Kolmanteen erään lähdettäessä Liiveillä oli yhdeksän maalin etumatka. Monissa palloilulajeissa se tarkoittaisi varmaa voittoa, mutta kuntosählyssä täydellinen onnistuminen voisi vielä sen kuroa umpeen. Paidat oli täynnä kokeneita kehäkettuja, joten joukkue lähti yrittämään ihmettä. Olihan Liivit noussut Markuksen johdolla Tapsa Cup finaalin toisessa erässä viiden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin, joten eihän Antti Markuksen varjoon haluaisi jäädä. Nyt mentiin vaikka riskillä!

Liivit jatkoi kuitenkin samalla temmolla. Liivien nuori Toivo jo melkein onnistuikin kasvattamaan johtoa, vaikka ympärillä pyöri ylivoimainen joukko Paitojen puolustajia. Heti sen jälkeen Liivien eräs toinen sankari pääsi vauhtiin, mutta tilanteesta ei muodostunut joukkueen ylpein hetki. Katso varoittava video alla.

Video 8: Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Siinä nähtiin vaarallinen tilanne ja Antiltakin hymy hyytyi. Olkoon se varoittavana esimerkkinä, koska ikäihmisille kaatuminen on tutkimusten mukaan hyvin vaarallista.

Vaparissa juhlaotteluaan viettävä Martti antoi hienon syötön ja Make2 laukoi tarkasti maaliin. Make2 on tullut tunnetuksi viimevuosina kesäkausilla, mutta ei valitettavasti pääse talviaikaan paikalle, kun pelit alkavat myöhemmin. Näitä näkisi mielellään lisääkin. Zoomatusta pätkästä näkee, että maalivahti Lasse ilmeisesti katsoo pallon tulevan suoraan kohti ja siirtää juuri ratkaisevalla hetkellä käsiään.

Paidat jatkoi taistelua, mutta nopeasti kävi selväksi, että se ei riittäisi tällä kertaa. Liivit leikitteli lopussa ja latoi maaleja. Lopussa Ville teki maalin ja sen jälkeen vielä Otto2 iski kaksi viimeistä alle minuutissa. Maalivahti Lasse sai syöttöpisteen viimeiseen. Katso alta viimeinen maali.

Video 9: Otto2 iski Liiveille voittomaalin hetkeä ennen loppua

Liivit siis voitti vuoden 2020 All Star ottelun maalein 23 - 13. Otto2 nousi niiden pelaajien joukkoon, jotka ovat tehneet voittomaalin finaalissa. Jo aiemmin voittomaalin ovat tehneet Antti, Kjell, Markus, Niko, Tommi (2 kertaa) ja Ville.

Niklas ei torjuntoja laskenut vaan keskittyi pelaamiseen. Lasselle lauottiin 70 kertaa, joista hän torjui 57 laukausta. Torjuntaprosentti oli siis 81,4 %. Ensimmäistä kertaa Lasse laski torjuntoja finaalissa vuosi sitten, ja sen jälkeen jokaisessa finaalissa torjuntaprosentti on noussu tai pysynyt samana. Lassen torjuntaprosentti nyt oli hänen oma ennätyksensä finaalissa, mutta Antin torjuntaprosentti on ollut silti ollut vieläkin korkeampi, kun hän on finaalissa torjunut (85,6 % ja 86,0 %).

Pokaalin luovutus

Video 10: Ville oli voittamassa All Star ottelua myös 2018 ja 2019. Voitto kapteenina oli nyt toinen peräkkäin.

Kuten vuosi sitten, Ville johdatti jälleen Liivit voittoon All Star ottelussa ja pääsi nostamaan Golden Player Trophya. Vuosi sitten finaali päättyi vasta rankkarikisan viimeisellä kierroksella, mutta nyt tulos oli selvempi. Juuri ennen seremoniaa Paitojen kapteeni Antti pallotteli palkintoa jo siihen malliin, että jos Ville ei sitä olisi ottanut, niin johonkin se olisi lentänyt.

Villelle voitto toi historiallisen tupla-triplan: kolme edellistä Tapsa Cup finaalia ja All Stra ottelua on päättynyt voittoon. Finaalissa hyökkäyksen kärkimiehiä, jonka nopeus ja maalinteon tehokkuus olivat jälleen liikaa vastustajalle. Antti ei vieläkään löytänyt reseptiä hallitsevan mestarikapteenin kukistamiseksi. Voitto oli Villelle varmasti suuri helpotus, koska kausi oli vaikea: voittoprosentti 38 % eikä yhtään voittomaalia.

Markus voitti kesällä 67 % peleistään. Jakoi Antin ja Martin kanssa voittomaalitilaston voiton kahdella maalillaan. Osaako Markus arvostaa voittoa, kun se tuli Villen kanssa samassa joukkueessa eikä häntä vastaan?

Otto2 päätti jälleen kautensa voitolla kuten kesäkuussakin. Ja teki vielä voittomaalinkin! Voittoprosentti oli kesällä hänelle poikkeuksellisen kova 67 %. Suunta on ollut sama viimeaikoina. Ei ole kiinnostunut finaalijoukkueen kapteenin vastuusta, mutta sai motivoitua Markuksenkin pelaamaan, joten ties vaikka mies muuttaisi mieltään. Joka tapauksessa ensi kaudella odotukset tältä mieheltä ovat kovat.

Tuukan talvikausi päättyi pettymykseen, joten nyt voitto maistui erityisen makealta. Finaalissa koko kentän työmies, joka katkoi puolustajana syöttöjä ja rakensi hyökkäyspeliä. Kovat tehopisteet finaalissa. Kesäkausi tilastoissa melko tavanomainen voittoprosentilla 57 %. Innostui kesällä myös maalivahdin tehtävistäkin ja taisteli maalivahtien voittotilaston kärkipaikasta loppuun asti.

Lasselle jälleen rutiininomainen loistokausi: voitti maalivahtina kaikki pelinsä ja torjuntaprosentti 75,4 % oli hieman tavallista parempi.

Toivo oli finaalissa jälleen joukkueen tärkeimpiä hyökkääjiä ja monin paikoin täysin pitelemätön. Ahkeroi myös puolustuksessa. Kausi oli lyhyt, mutta sitäkin menestyksekkäämpi, kun voittoprosentti oli 75 %. Talvikausilla on pelannut vähän, mutta nähdään lähes aina finaalien lähestyessä.

Ville3 pelasi kesällä vain finaalissa. Varmaa peliä niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Pääsi finaalissa myös maalinteon makuun. Toivottavasti mies nähdään kentällä myös tulevalla kaudella.

Finaalitilastoja

Finaalivoittojen lukumäärässä taistelu on edelleen tasaista. Draftissa viimeisenä varatulla Kimmolla on nyt seitsemän finaalivoittoa ja kuusi voittoa ovat ottaneet Antti Markus ja Ville. Eli Antti, Markus ja Ville ovat yhtä hyviä ja Kimmo on heitä parempi. Näinhän se siellä tilastoissa lukee, joten eihän se voi olla väärin.

Asemansa sarjassa viimeistään tällä kaudella vakiinnuttanut Tuukka on voittanut kaksi All Star ottelua eikä ole hävinnyt kertaakaan. Tapsa Cup finaaleissa on mennyt heikommin, kun se ainut on päättynyt tappioon.

Otto on pelannut nyt 3 All Star ottelua ilman voittoa. Eiks Otolle löytyis parempaa seuraa? Menee kesän loppu aina pilalle. Otto voitti Vuosikymmenfinaalin joulukuussa, mutta jos lasketaan vain Tapsa Cup finaalit ja All Star ottelut, hänen edellinen finaalivoitto oli toukokuussa 2016.

Maken finaalitilastot synkistyivät entisestään, kun nyt tuli jo yhdeksäs tappio ja voittoja on vain 2. Tämähän alkaa olla jo epäkohteliasta, hei! Höh, nyt harmittaa, että tuli tuo Maken epäonninen maalipaikka lisättyä. No, ehkä se tästä vielä paremmaksi kääntyy.

Talvikausi 2020-21 on jo käynnissä!

Kesäkausi on paketissa ja talvikausi 2020-21 on jo alkanut. Pelit alkavat jälleen klo 22, mikä on aina pienoinen shokki kesän jälkeen.

Markus sai All Star ottelun sikailustaan yhden viikon pelikieltoa ja joutui sen aikana suorittamaan kurssin, jossa hän kouluttautui pa-
remmaksi mieheksi. Monet ovat sitä jo aiemminkin toivoneet, mutta nyt se on totta.

Huhujen mukaan Antti on siirtynyt vapaaksi agentiksi ja hakee pelipaikkaa kilpailevasta sarjasta. Huhutkaan eivät tiedä, miten tämä vaikuttaa Antin peliaikaan omassa sarjassamme.

Kolmas finaalikapteeni Ville valitteli pelien jäävän selvästi vähemmälle tulevana syksynä työ- ja opiskelukiireiden sekä muiden asioiden takia

- Kuten sanotaan: life gets in the way.

Sitten Ville vakavoituu nopeasti ja jatkaa

- En kai mä sanonu wife gets in the way, koska mä välillä sanon vanhingossa niin?

Millaisilla sopimuksilla muut pelaavat alkavalla kaudella, on vielä epävarmaa. Kauden avauskierroksella nähtiin jo Make, Otto2 ja Tuukka. Kolmikko, joka on kuuluunut sarjan ahkerimpiin pelaajiin viimeisen vuoden aikana. Heidät ja monet muut tullaan näkemään taas kauden päättävässä Tapsa Cup finaalissa touko-kesäkuun vaihteessa 2021.