Vuoden 2020 kooste maaleista ja torjunnoista

Teksti: Kimmo
Julkaistu 26.12.2020
Lasse oli usein torjuntatöissä vuoden aikana.
Kuva: Lasse oli vuonna 2020 usein maalivahtina

Tällä sivulla on kooste niistä vuoden 2020 hienoimmista maaleista ja torjunnoista, jotka eivät otteluraportteihin päässeet. Useampikin pelaaja pääsee tässä maalin makuun, mutta torjuntoja pääsevät esittämään lähinnä Lasse ja Niklas.

Tavallinen puoliminuuttinen Oton elämässä

Sarjan kokeneimpiin pelaajiin kuuluva Otto Zaborski pelasi syksyllä kolmannensadannen pelinsä. Maalintekijänä tunnetusta pelaajasta löytyy yllättävän vähän videoita, joten päätimme ottaa satunnaisen pätkän yhdestä Oton pelaamasta pelistä. Pätkä olisi voinut olla ihan mistä pelistä tahansa, koska 1+1 puolessa minuutissa on Otolle normi päivä pelikentällä. Myös Toivo pääsi jälleen maalin makuun.

Video 1: Otto (1+1) ja Toivo (1+0)

Maaleja, maaleja

Muutkin kuin Otto tekivät vuoden aikana jälleen paljon maaleja, joista hienoimmat on jo nähty otteluraporttien yhteydessä. Leikkaamon lattialle on jäänyt kuitenkin monia hienoja suorituksia, joista tässä on useimmat. Nipan maaleissa on tietty kaava. Ehkä me muut osaamme puolustaa paremmin häntä vastaan tulevana vuonna.

Video 2: Maaleja vuoden varrelta

Maaleja iskettiin niin paljon etteivät ne mahtuneet yhdelle videolle.

Video 3: Otto2 paransi otteitaan videon edetessä

Lassen torjuntoja

Lasse on pelannut maalivahtina nyt 4 vuotta ja on sinä aikana vakiinnuttanut asemansa sarjan ykkösveskana. Lassella on eniten pelejä maalivahtina, eniten voittoja ja eniten torjuntoja. Antilla on hieman korkeampi torjuntaprosentti, mutta Lasse on pelaanut monta kertaa enemmän pelejä. Vuoden 2020 aikana Lasse hävisi maalivahtina vain 4 ottelua! Kaikista pelaajista - niin maalivahdit kuin kenttäpelaajatkin - Lassella on korkein voittoprosentti niistä, jotka ovat pelanneet yli 20 peliä.

Video 4: Lassen torjuntoja vuoden varrelta

Hienoista tilastoista huolimatta Lasellakaan ei aina kaikki suju kuin Strömsössä kuten seuraava video osoittaa. Olkoon tämä inspiraation ja voiman lähteenä niille rohkeille, jotka Lassea lähtevät taas ensi vuonna haastamaan.

Video 5: Maalivahtivalmentaja Otto2 Lassen tukena analysoimassa, mikä meni pieleen

Niklaksen torjuntoja

Niklas on viime vuosina ollut Lassen ykköshaastaja maalivahtina. Vaikka vuoden voittoprosentti oli Niklaksella hieman matalampi kuin yleensä, oli hän maalivahtien voittotilaston toinen heti Lassen jälkeen. Lassen ja Niklaksen kohtaamiset päättyivät yleensä Lassen voittoon, mutta vuoden aikana Niklas kohtasi maalivahtina Otto2:n ja Tuukan, jotka molemmat hävisivät aina Niklakselle. Nousujohteisen kauden ansiosta Niklas pelasi vuoden molemmissa finaaleissa, joista molemmista tuli hopeaa.

Koronan saavuttua pelaajia on ollut niin vähän, että Lasse on ollut kenttäpelaajana lähes joka viikko. Saako vanha mestari pidettyä torjuntakuntonsa aiemmalla tasollaan vai tarjoaako alkava vuosi Niklakselle ohituskaistan sarjan ykköstorjujaksi?

Video 6: Niklaksen torjuntoja vuoden varrelta

Toinen artikkeli:
Vuoden 2020 kooste muista tilanteista

Takaisin etusivulle:
KimmoKoodaa.fi